Winkelverbouwingen en ombouwingen

Waarom heb je een winkelverbouwer nodig?

Als je een nieuwe vestiging opent, je vestiging verhuist naar een andere plek of je gooit de positionering en het productaanbod om, kan er veel op je af komen. Dan is het niet alleen belangrijk om je hoofd koel te houden, maar ook om weloverwogen beslissingen te maken.

De deadline die aan je project vastzit wil je namelijk wel graag halen, anders zijn klanten teleurgesteld en loop je onnodig omzet mis. Daar zit niemand op te wachten.

Omdat je vast niet elke dag een opening, verhuizing of zo’n grote operatie meemaakt, kun je snel voor verrassingen komen te staan. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je niet genoeg personeel beschikbaar hebt of het personeel heeft niet de juiste vaardigheden waardoor je project snel vertraging op kan lopen. Dat is het laatste wat je wilt. Want vertraging staat bijna altijd gelijk aan omzetverlies. En daar wil je niet op afgerekend worden.

Je kunt er niet op bouwen dat medewerkers er alles aan doen om voor de deadline klaar te zijn. Dit houdt meestal in dat ze flink wat uren moeten overwerken, want je komt tijdens deze uitdagende projecten altijd onaangename verrassingen tegen.

Van openingen, verhuizingen en verbouwingen in de retail branche hebben wij daarom ons werk gemaakt …

Samen met jou maken we van tevoren een planning om inzichtelijk te maken wat de meest efficiënte aanpak is. In deze planning houden we zoveel mogelijk rekening met het besparen van kosten door een goede verdeling van de beschikbare medewerkers, ruimtes en middelen te maken. En als het nodig is kunnen wij per dag flexibel schakelen. Als je project morgen mensen nodig heeft, dan gaan wij daarvoor zorgen. Zo ben jij er van verzekerd dat je gewoon je deadline haalt, zonder verrassingen en zonder stress.

Voordat de deadline is verstreken, voorzien wij je vestiging van de juiste indeling en de juiste schappen. Het displaymateriaal staat allemaal op zijn plaats, de vloer is blinkend schoon en de producten staan allemaal gespiegeld en klaar voor de eerste klanten.

Winkelverbouwing en ombouwingen

Medewerkers bieden voor:

  • Het leeghalen van de schappen
  • De verbouwing van de winkel/vestiging
  • Het vullen van de schappen
  • Het spiegelen van de schappen
  • Het plaatsen van displaymateriaal
  • De schoonmaak van de winkelvloer
  • Capaciteit om klussen uit te voeren

Sollicitatieformulier

* geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.