Vaste schappenplan ondersteuning

Waarom heb je vaste ondersteuning bij schappenplannen nodig?

Als supermarktmanager of fabrikant is het elke dag opnieuw een uitdaging om consumenten met zoveel mogelijk (hoge marge) producten naar huis te laten gaan. De kassa’s moeten altijd blijven draaien, de vakken moeten vol zitten en de schappen moeten zo actueel mogelijk gehouden worden. 

Maar omdat personeel schaars is, en supermarktorganisaties gedwongen worden om langer open te blijven, zien we dat fabrikanten en supermarktorganisaties in de problemen komen. Ze schakelen bedrijven in die niet gespecialiseerd zijn in schap-aanpassingen, of stellen de schappenplan werkzaamheden uit. Dat heeft vaak nadelige gevolgen voor de omzet of voor de verkoop van de producten. 

Door een slechte navolging van de schappenplannen, ben je niet up-to-date met nieuwe producten, blijven producten met een slechte omzetsnelheid in de schappen staan en verkoop je misschien producten met een lagere marge. 

Van ondersteuning bij schappenplannen
hebben wij daarom ons werk gemaakt …

Omdat het bijhouden van schappenplannen veel aandacht vereist, kun je het beter niet overlaten aan verschillende medewerkers. Daarom bieden wij altijd een vaste medewerker aan, die samen met jou kijkt hoe de periodieke schappenplannen zo goed mogelijk doorgevoerd kunnen worden.

Hij of zij verwijdert de producten die verdwijnen uit het assortiment en kijkt hoe deze kunnen worden gestimuleerd of afgeprijsd. Het vak wordt vervolgens schoongemaakt en mogelijk verplaatst, uitgebreid en of verkleind.

Als het vak juist is ingericht, wordt de spiegel erin gezet. Daarna plaatsen we de schapkaarten terug en vullen we het vak verder aan. Eventuele artikelen die niet meer in het vak passen, worden netjes in het magazijn opgeruimd en houdbare producten die over datum blijken te zijn, worden weggegooid.

Het resultaat? Een schap dat altijd up to date is, een omzet die stijgt, de juiste margemix en een klant die nooit misgrijpt.

Vaste schappenplan ondersteuning

Vaste medewerkers bieden voor:

  • Het leeghalen, schoonmaken en verplaatsen van de schappen
  • Het afprijzen of stimuleren van uitgaande en overgebleven artikelen
  • Het inrichten van de nieuwe schappen
  • Het terugplaatsen van displaymateriaal en schapkaarten

Sollicitatieformulier

* geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.