De perfecte bijbaan

Werk aan de winkel. Kom jij ons team versterken?

Heb je dit wel eens meegemaakt?

Je loopt een winkel in en tot je verbazing is de winkelindeling helemaal anders. Vreemd, want je bent eerder die week nog in de winkel geweest! Het lijkt wel alsof de winkel van het een op het andere moment helemaal opnieuw is ingericht. Grote kans dat Team Winkelinrichting van Elcotel Retail Support hier verantwoordelijk voor is geweest.

De perfecte (bij)baan die je goed kan combineren met je studie, stage of hobby’s.

Als medewerker winkelinrichting heb je geen doorsnee (bij)baan. Jij bent onderdeel van het team dat verantwoordelijk is voor het opnieuw inrichten van winkels in Nederland & België, zoals supermarkten of kledingwinkels. Dit doen o.a. voor bekende merken zoals Kwantum, Jumbo en Leen Bakker.

Natuurlijk doe je dit niet alleen! Je wordt vergezeld in een leuk team waarbij we allemaal één missie hebben: de winkel weer op tijd spik en span maken. Het mooie van deze job is dat je dit perfect kan combineren met jouw studie, stage, hobby’s of andere dingen. Was jij nou naar zo’n top (bij)baan op zoek? Dan heb je die nu gevonden!

Wat bieden wij jou?

Goed salaris
Je wilt natuurlijk graag een aardig centje verdienen. Wij bieden je daarom een marktconform salaris. Aangezien je met het (her)inrichten van winkels veel uren achter elkaar kunt maken, kun je in één dienst al veel verdienen! Ideaal voor naast je studie, gezin of andere baan.

Fulltime of parttime 
Ben jij iemand die behoefte heeft aan vaste uren of juist niet? Lekker flex of elke week gegarandeerd 40 uur? Jij bepaalt het.. alles kan bij ons!

Flexibiliteit
Werken wanneer je wilt, maar vooral ook vrij zijn wanneer je wilt. Je werkt het liefst wel op de momenten dat het jou uitkomt en dat begrijpen wij heel goed. Heb je bijvoorbeeld een tentamenweek en ben je daardoor minder inzetbaar? Geen probleem, waar en hoeveel je werkt is volledig aan jou!

Afwisseling
Bij Elcotel bieden jou geen doorsnee bijbaan waarbij je het al snel saai zou vinden. Doordat we met diverse soorten klanten werken, kom jij in verschillende type winkels terecht. Samen met leuke collega’s ervaren jullie elke dag weer anders.

Vervoer naar locatie en terug
Ook voor het vervoer naar de winkel wordt gezorgd. Vanaf een centraal punt worden jij en je teamgenoten opgepikt door één van onze chauffeurs. Op de terugweg worden jullie weer op dit punt afgezet. Is de begin- of eindtijd vroeg in de ochtend of heel laat op de avond? Dan rijden we gewoon even langs je huis.

Trouwens, voor de heen- en terugreis betalen we zelfs een vergoeding voor je reisuren. Mocht je nou toevallig een klus in Belgie hebben, dan is dat mooi meegenomen. Kijk, dat tikt lekker aan!

Leuke collega’s
Bij Elcotel kom jij terecht in een top team. Ons team is jong en dynamisch en weet van elke klus samen een succes te maken!

Natuurlijk word je niet direct in het diepe gegooid. Bij elk team staat een teamleider aan het hoofd met veel ervaring op de werkvloer. Daarnaast bieden wij voldoende onboarding begeleiding en trainingen.

Wie zoeken wij?

✓ Een medewerker winkelinrichting die zelf wilt bepalen wanneer die werkt en vrij is

✓ Een echte teamplayer die samen met je teamgenoten graag de handen uit de mouwen steekt.

✓ Je voelt je verantwoordelijk voor het eindresultaat en zet alles op alles om er voor te zorgen dat de winkel er tiptop uitziet.

✓ Verder is het belangrijk dat je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt, aangezien het inrichten van winkels vaak ‘s avonds plaatsvindt.

✓ Je vind het niet erg om eventueel ‘s avonds te werken, aangezien het inrichten vaak plaatsvindt wanneer de winkel gesloten zijn. 

Klinkt dit goed? Dan is deze flexibele en goed betaalde (bij)baan wel wat voor jou!